4 Aralık 2007 Salı

ÇİĞBÖREK



MERHABA ARKADAŞLAR SİZE BEGENECEĞİNİZİ UMARAK EVDE YAPTIĞIM ÇİĞBÖREK TARİFİMİ YAZIYORUM ÖNCE MALZEMELER;

HAMURUMUZ İÇİN:

1. 1 KG BÖREKLİK UN

2. YETERİ KADAR TUZ VE SU

HAMURUMUZ AÇILACAK BİR ŞEKİLDE YOĞURULARAK ELDE EDİLECEK

İÇ MALZEME:

1. 1/2 Kg YAĞSIZ KIYMA

2. 1 ADET RENDELENMİŞ SOĞAN

3. 2 ADET ORTA BOY RENDELENMİŞ PATATES

4. TUZ, KARABİBER, PUL BİBER, 1/2 ÇAY BARDAĞI SU

İÇ MALZEMESİ AYRI BİR KAPTA KARIŞTIRILACAK.

3 yorum:

MEYRACA dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
MEYRACA dedi ki...

ellerine sağlık ,eminim çok güzeldir..
ben de çok severim ,bir tane aldım
sevgiler

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Harika olur çiğ börek nefisdir tadı.Ellerinize sağlık sizinkilerede bayıldım...