29 Kasım 2008 Cumartesi

KEREVİZ YEMEĞİ


MALZEMELER
2 KEREVİZ
3 BOY PATATES
2 ADETE HAVUÇ
1 SOĞAN
2 FİLOTO TAVUK
1 Ç.K SALÇA
TUZ YAĞ

YAPILIŞI
KEREVİZLERİ KÜP KÜP DOĞRAYALIM KARARMAMASI BİR SUYUN İÇİNE LİMON SIKIP LİMONLU SUDA BİRAZ BEKLETELİM.DİĞER YANDAN PATATES VE HAVUÇLARI KÜP KÜP DOĞRYALIM VE HEPSİNİ SUDA YIKIYALIM.SONRASINDA KEREVİZİ HAVUCU VE PATATESİ TENCEREYE KOYALIM ÜSTÜNE İNCE DOĞRANMIŞ SOĞAN,YAĞ,SALÇA VE TUZUMUZ ATALIM VE SON OLARAKTA 3 SUBARDAĞI SUYUMUZU İLAVE EDELİM VE KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM.. AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: