
MALZEMELER
4,5 SU BARDAĞI UN
125 GR. YUMUŞAK MARGARİN
1 SU BARDAĞI YOĞURT
1/2 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
1 PAKET MAHLEPLİ SUSAM AROMALI KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1,5 SU BARDAĞI BEYAZ PEYNİR
2 YUMURTA
SUSAM
YAPILIŞI
1 YUMURTA VE PEYNİR HARİÇ DİĞER MALZEMELER KARIŞTIRILIR YUMUŞAK BİR HAMUR ELDE EDİLİR. HAMUR YARIM SAAT DİNLENDİRİLİR SONRASINDA MANDALİNA BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARILARAK ARASINA PEYNİRİMİZ EKLENİR İSTEDİĞİNİZ POĞAÇA ŞEKLİ VERİLİR ÜSTÜNE YUMURTA SÜRÜLÜP SUSAM SERPİLİR ÖNCEDEN ISITILMIŞ 170 DERECELİK FIRINA SÜRÜLÜR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder