
MALZEMELER:
500 GR DANA VEYA KOYUN CİĞERİ
1.5 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
1 ÇAY BARDAĞI UN
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER
TUZ
YAPILIŞI:
CİĞERLER İYİCE TEMİZLENİR ZARI SOYULUR. KÜP KÜP DOĞRANIR YIKAYIP SÜZDÜKTEN SONRA UNA BULAYALIM. VE KIZGIN YAĞDA AZAR AZAR PİŞİRELİM AZAR AZAR PİŞİRİRSEK CİĞERİN PİŞME KIVAMI DAHA LEZZETLİ OLUCAKTIR. HEPSİNİ AYNI ŞEKİLDE YAPTIKTAN SONRA PİŞİRDİĞİMİZ BÜTÜN CİĞERLERİ AYNI TAVAYA KOYARAK TUZUNU VE İSTEDİĞİNİZ BAHARATLARI KATARAK KARIŞTIRIP BİR TABAĞA ALIP SICAK SERVİS YAPALIM...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder