250 GR. MARGARİN
250. GR. PUDRA ŞEKERİ
VEYA BİRAZ DAHA AZ OLABİLİR
500 GR.UN
2 YUMURTA
2 ÇORBA KAŞIĞI KAKAO
1 VANİLYA
1 KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
MARGARİNLE PUDRA ŞEKERİNİ KREM HALİNE GELENE KADAR MİKSERDE ÇIRPIN YADA ENİNİZLE İYİCE YOĞURUN.KAKAO HARİÇ DİĞER MALZEMELERİN HEPSİNİ İLAVE EDİN VE YOĞURUN.HAMURU İKİYE BÖLÜN,YARISINA KAKAO İLAVE EDİN VE YOĞURUN. İKİ HAMURUDA MERDANE İLE İNCE AÇIN VE ÜST ÜSTE KOYDUKTAN SONRA SIKICA SARIN.1 CM KALINLIĞINDA KESİN VE ARALIKLARLA TEPSİYE DİZİN.ÖNCEDEN ISITILMIŞ 170 DERECELİK FIRINDA HAFİF PEMBELEŞENE KADAR PİŞİRİN....
1 yorum:
Merhaba
blogunu profesyonel bir ortama taşımak blogger bünyesinden çıkmak, benimde kendi alan adımla bir sitem olsun dersen
www.renklibloglar.com sitesini ziyaret et derim üstelik blogspotta yazdığın bütün yazı ve yorumları yeni sitene taşıma imkanı var...
Yorum Gönder