
1. 1 KG BÖREKLİK UN
2. YETERİ KADAR TUZ VE SU
HAMURUMUZ AÇILACAK BİR ŞEKİLDE HAMUR ELDE EDİLECEK
İÇ MALZEME:
1. 1/2 Kg YAĞSIZ KIYMA
2. 1 ADET RENDELENMİŞ SOĞAN
3. 2 ADET ORTA BOY RENDELENMİŞ PATATES
4. TUZ, KARABİBER, PUL BİBER, 1/2 ÇAY BARDAĞI SU
İÇ MALZEMESİ AYRI BİR KAPTA KARIŞTIRILACAK.
HAZIRLADIĞIMIZ HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE KOPARDIĞIMIZ BEZELERDEN MERDANE YADA OKLAVA YARDIMI İLE YAKLAŞIK 2 MM KALINLIGINDA TATLI TABAĞI BÜYÜKLÜĞÜNDE YUFKA AÇILACAK İÇİNE YAPTIĞIMIZ İÇ MALZEMEDEN KOYUP ÜSTÜNÜ KAPATARAK KIZGIN YAĞDA KIZARTIYORUZ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder