
MALZEMELER
125 GR MARGARİN
YARIM SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
2 ÇORBA KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
1 ADET YUMURTA
1 ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT
1 PAKET KABARTMATOZU
ALDIĞI KADAR UN
İÇİNE:4 ADET ELMA
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 ÇAY BARDAĞI DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
(BEN FINDIK KULLANDIM)
YAPILIŞI
HAMURU HAZIRLAMAK İÇİN MARGARİN,YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ VE 2 ÇORBA KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİNİ KARIŞTIRIN.YUMURTA YOĞURT KABARTMA TOZU VE ALDIĞI KADAR UNU İLAVE EDİN. AYRI YERDE RENDELENMİŞ ELMALARI,TOZ ŞEKERİ VE FINDIĞI PİŞİRİN. HAMURU İSTER MERDANEYLE AÇARAK İSTER ELİNİZNE ŞEKİL VEREREK İÇİNE ELMALI HARÇTAN KOYUN VE 170 DERECELİK FIRINDA PİŞİRİN. PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE PUDTA ŞEKERİ SERPİP SERVİS YAPIN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder